Navigation
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

BOB Borrel

23 november 2016 @ 15:00 - 23:00

Netwerkborrel De Grote Kerk Breda 23 november i.s.m. De Kort Catering en Regio Business

Op woensdag 23 november vindt er een grote netwerkborrel in de regio West-Brabant plaats in De Grote Kerk in Breda! Op deze prachtige locatie heten wij je vanaf 17.00 uur van harte welkom en bieden een mooi en avondvullend programma (voorafgaand aan deze borrel vindt, voor de liefhebber, een masterclass plaats, zie volgend blokje voor meer informatie). Wethouder Economische Zaken van Breda, Boaz Adank, opent de netwerkborrel officieel. Bezoekers worden door De Kort Catering verwend met heerlijke gerechten. Er zijn inmiddels 470 aanmeldingen

Meer informatie en aanmelden

 

Masterclass Richard de Hoop: ‘Je team op vol vermogen’

De masterclass gaat vooraf aan de netwerkborrel en start om 15.30 uur. Tijdens deze energieke en muzikale masterclass leer je de vijf geheimen van echt succesvolle teams. Richard de Hoop, ondernemer en topspreker, neemt je mee in de wereld van instrumenten die zich gemakkelijk laten vergelijken met karakters van mensen. Lees het artikel over Richard en de inhoud van zijn masterclass en meld je aan.

Aanmelden masterclass

Tips om te netwerken tijdens de borrel

Ontmoet tijdens deze netwerkborrel ondernemers uit de regio en leg contact voor nu en later. Help elkaar verder, zoek overeenkomsten of juist verschillen. Bekijk hier wie zich hebben aangemeld, je kunt zoeken op naam en filteren op bijvoorbeeld branche. Ben je al lid van Regio Business? Dan kun je vooraf al afspraken inplannen met voor jou interessante contacten via het profiel van de contactpersoon. Nieuw in netwerken of opfrissing nodig? Lees dan de whitepaper via onderstaande knop. Succes verzekerd!

26 tips om te netwerken

 

 

Details

Date:
23 november 2016
Time:
15:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Back to top