Navigation
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Brabant Art Fair

18 maart @ 12:30 - 19 maart @ 17:30

In het weekend van 18 en 19 maart is de Grote Kerk in Breda even de grootste en mooiste galerie van Nederland en daarmee nog mooier dan ze al is.
Meer dan 60 kunstenaars tonen dan een selectie van hun mooiste kunstwerken tijdens de Brabant Art Fair.

De geselecteerde kunstenaars uit België en Nederland tonen hun mooiste werken in de prachtige omgeving die een van de mooiste kerken van Zuid Nederland biedt.

Meer dan kunst alleen
Naast de ruim 400 kunstwerken kan er ook genoten worden van heerlijke hapjes en drankjes, zijn er kunstboeken te zien en te koop en kan er op zaterdagavond worden deelgenomen aan een ‘Artist-VIP-diner’ waar men, samen met een aantal exposerende kunstenaars, kan genieten van een diner te midden van de kunst en de prachtige entourage van de Grote Kerk.

Kunstviltjes
Ter gelegenheid van de Brabant Art Fair worden twee onderzetters uitgegeven, met op elke kant een kunstwerk van een exposerend kunstenaar. De kunstviltjes zijn vanaf 4 maart te vinden bij diverse cafés en restaurants in de buurt van de Grote Markt van Breda en elke bezoeker van de Brabant Art Fair krijgt één kunstviltje gratis. Er verschijnen dit jaar nog minimaal 6 andere kunstviltjes die gespaard kunnen worden door de beurzen te bezoeken waar de kunstviltjes worden uitgegeven.

Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te koop met 50% korting: zie www.brabantartfair.nl.

Openingstijden

Zaterdag 18 maart van 12:30 tot 17:30.

Zondag 19 maart van 11:00 tot 17:30.

Special Artist-VIP-diner zaterdag 18 maart van 18:00 – 22:00.

Details

Start:
18 maart @ 12:30
End:
19 maart @ 17:30
Back to top