Navigation
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Bredaose Les van de Paoters vur de Grote Kerk

28 november 2015 @ 15:00 - 16:00

paters02 Bredaose Les van de Paoters vur de Grote Kerk!

De Bredase Paoters Terrepetijn (OH) en Sjaggerijn (OW) hebben besloten om uit hun emeritaat terug te keren en nog één keer op te treden om een bijdrage te leveren aan hun in nood verkerende kerk.

‘De Stichting Grote Kerk is met allerlei acties bezig om extra geld bij elkaar te brengen voor onderhoud, omdat de subsidies daarvoor niet genoeg zijn. Het Steunfonds Vrienden van de Grote Kerk gaat daarvoor ook verschillende steentjes bijdragen: meer leden werven, maar ook de Breda Bier Actie en de verkoop van dakleien. Hoewel de Paoters al 5 jaar met pensioen zijn (in 2010 was de allerlaatste Bredaose Les in de Grote Kerk) kunnen we niet achteroverleunen: we gaan dus weer lesgeven, om geld bijeen te praten voor het onderhoud en de restauratie’ zegt Theo Borghouts, een van de Bredaose Paoters (samen met Theo Melis).

Dun Vuilen Oek heeft de organisatie en kaartverkoop op zich genomen. Entreekaarten zijn te koop bij de leden van Dun Vuilen Oek, bij cafe De Heeren van Breda, cafe Markhoek, aan de balie van de Grote Kerk en bij de VVV á € 10,00 . Lesboekje ter plaatse verkrijgbaar á € 2,00.

De Bredaose Les start op 28 november om 15.00 uur. De kerk is open voor de deelnemers vanaf 14.00 uur.

Details

Date:
28 november 2015
Time:
15:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Back to top