Navigation
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

JOSH V Sample Sale

3 december 2016 @ 09:30 - 15:30

JOSH V organiseert Sample Sale in de Grote Kerk Breda

Op zaterdag 3 december aanstaande zal modelabel JOSH V haar eerste sample sale geven in het zuiden van het land. Met de Grote Kerk in het centrum van Breda als locatie, is het de laatste kans voor fans om exclusieve samples, fabulous accessoires en opvallende key-items te scoren. JOSH V bereidt zich met het motto ‘Shop till you drop’ voor op een stroom vrouwen die stapels met items aanschaffen voor een bijzonder lage prijs.

COLLECTIES

Op de sample sale zullen o.a. items uit verschillende voorgaande collecties verkrijgbaar zijn. JOSH V staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties, waarbij een luxe uitstraling zich kenmerkt door de keuze voor hoogwaardige materialen en de toepassing van doordachte details in combinatie met elementen als parels, pailletten en stenen. Zowel voor het aankomende winterseizoen, als voor de fabulous feestdagen, kan de winkelende vrouw daarom tijdens de JOSH V sample sale absoluut slagen!

EVENTS

Voor zowel JOSH V als voor de Grote Kerk is het de eerste keer om een locatie als deze in te richten als sample sale omgeving. “Ik vind het superleuk en ik denk dat ik veel van jullie ongelooflijk blij maak”, aldus mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Via haar wekelijkse vlog op haar JOSH V Youtube kanaal gaf Josh afgelopen vrijdag de primeur aan haar duizenden volgers.

De JOSH V Sample Sale vindt op zaterdag 3 december plaats vanaf 9.30u tot 15.30u. Registratie is niet nodig, iedereen is welkom!

Check voor meer informatie social media:
Facebook: JOSH V
Instagram: JOSHVHQ
Twitter: JOSHVHQ
Youtube: JOSH V
Pinterest: JOSH V

JOSH V

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V, van modeontwerpster Josh Veldhuizen, staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties, die wereldwijd vrouwenharten sneller doen kloppen. JOSH V creëert toegankelijke en tegelijkertijd luxueuze, prêt-á-porter collecties, die thuishoren in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw die graag stijlvol voor de dag wil komen.

Details

Date:
3 december 2016
Time:
09:30 - 15:30
Back to top