Navigation
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Ontmoeting met Sonja Barend in de Grote Kerk

4 oktober 2017 @ 20:00 - 22:00

 

“Je ziet me nooit meer terug”

Sonja Barend te gast in de Grote Kerk van Breda

Woensdag 4 oktober a.s. vertelt Sonja Barend in de Grote Kerk van Breda over haar nieuwe boek Je ziet mij nooit meer terug. Ze wordt deze avond geïnterviewd door René Hollaers (boekhandel Van Kemenade & Hollaers).

Een sfeervolle avond met een vrouw die jarenlang het gezicht was van de vaderlandse televisie en daarin alle onderwerpen bespreekbaar wist te maken, een vrouw die een fantastisch en zeer persoonlijk boek schreef over de vragen die zij nooit durfde te stellen. Sonja vertelt over haar boek, leest voor en signeert. En op deze avond kunnen, naast René Hollaers, nu ook de gasten vragen aan haar stellen. Het literaire deel wordt deze avond muzikaal omlijst met passende live muziek.

Gitarist Erwin van Ligten, vooral bekend van zijn theaterprogramma’s met o.a. Julia Lo’ko, Mathilde Santing en Astrid Seriese, zal enkele muzikale intermezzo’s verzorgen. Hij zal nummers spelen van zijn onlangs uitgebrachte CD “SUN”, naast eigen bewerkingen van bekende popnummers. Van Ligten wordt gezien als een van de beste gitaristen van ons land. Een waardevolle aanvulling op deze spraakmakende literaire avond!

Aanvang 20.00 uur, 19:30 kerk open. Boekverkoop en signeersessie na afloop.  Kaartverkoop vanaf 6 september via de balie van de Grote Kerk, VVV, Boekhandel van Kemenade & Hollaers en de Vrije Boekhandel voor 12,50 euro (inclusief 1 consumptie) Informatie: via www.grotekerkbreda.nl en 076 – 521 82 67.

Deze literaire avond is een initiatief van de Cultuurcommissie van de Grote Kerk Breda.

Details

Date:
4 oktober 2017
Time:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Back to top