Navigation
Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Vakantiebeurs Bijzondere Reizen

20 januari - 21 januari

Vakantiebeurs Bijzondere Reizen 2018 in de Grote Kerk.

Het doel van deze ‘vakantiebeurs voor bijzondere reizen’ is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar waar selectief gekozen wordt voor kwaliteit en authenticiteit!​

Op deze bijzondere vakantiebeurs vindt u geen toeristische infostands, maar bijna uitsluitend gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of een soort reizen aanbieden en hier ook alles van weten! ‘Bijzonder’ betekent naast het gaan van onbekende paden, – off the beaten track – ook dat uw reis pas begint in het land of het gebied van aankomst.Het zijn veelal actieve vakanties en geen zit- of strandvakanties.

​Deze bijzondere beurs stelt maatwerkreizen centraal.

Geen zit -of strandvakanties , geen stedentrips of Italiaanse campings, huisjes in de Ardeche etc .maar individuele aandacht voor ongebruikelijke bestemmingen zoals Columbia. Tibet, Noord Korea, of Antartica.

Ca 200 gespecialiseerde touroperators zijn aanwezig, die de reizigers persoonlijk adviseren en goedkope en dure reizen aanbieden, maar altijd afwijkend van bestemmingen die bij het massatoerisme populair zijn.I

U kunt hier duikreizen naar Maleisie boeken, en u kunt spreken met trekkingspecialisten, die u fantastische reizen over de wereld laten zien waaraan u nooit gedacht heeft. Tegelijkertijd kunt uw reis dan uitbreiden met b.v. een 3-daagse ‘bouwsteen’ Borneo bij een andere specialist, om zo een optimale mix samen te stellen voor uw specifeke reiswens.

Klik hier voor meer informatie

Zaterdag open van 11:00 tot 20:00 uur.

Zondag open van 10:00 tot 18:00 uur.

Details

Start:
20 januari
End:
21 januari
Evenement Categorie:

Organisator

Byblos reizen
Website:
http://www.byblosreizen.nl/indexned.html
Back to top