Vandaag open tot 13.18 uur
Momenteel gesloten
Tickets
RRENNO photo Gabriela Massote 300

Portret Rosângela Rennó. Foto: Gabriela Massote

In coproductie met BredaPhoto brengen we van 13 september t/m 3 november een site-specific solotentoonstelling van Rosângela Rennó. Zij verdiept zich in de historie van de Grote Kerk Breda en zal nieuw werk in combinatie met bestaand werk presenteren. 

Rennó is een gevierd kunstenaar met een carrière die meer dan 40 jaar werk omvat. Afgelopen zomer ontving Rosângela de prestigieuze Women in Motion award op het fotofestival Les Rencontres d’Arles in Frankrijk. BredaPhoto en de Grote Kerk Breda zijn blij en trots om met de kunstenaar samen te werken aan deze tentoonstelling. 

BredaPhoto festival: Journeys

Van oude industriële gebouwen en kerken, tot het ruige gebied ’t Zoet: BredaPhoto tovert vanaf 13 september de stad Breda om tot een groot podium voor fotografie en videokunst. Meer dan zeven weken lang tonen internationale topfotografen zij aan zij met jonge talenten hun visie op het thema Journeys. 

De reis is een metafoor voor ontwikkelingen in het leven die alles op z’n kop kunnen zetten. Soms is dit een fysieke reis, op zoek naar een nieuw thuis, vrijheid of om te overleven, maar vaak ook psychologisch of spiritueel; een zoektocht naar je eigen identiteit of een nieuw levensdoel. Journeys brengt ruim 50 fotografen en kunstenaars bijeen die met hun verhalen bezoekers willen inspireren; tot nadenken en om misschien ook hun eigen verhaal te delen of een nieuw pad in te slaan.