Vandaag open tot 14 uur
Momenteel gesloten
Tickets

Het is mogelijk om een evenement te organiseren in de Grote Kerk Breda, mits deze aansluit bij de uitgangspunten van de kerk. Er zijn vier ruimtes die je naar wens kunt combineren. Zo is er ruimte voor ieder evenement: groot of klein. We denken graag mee. Stoelen, catering of techniek; wij ondersteunen daar waar nodig. 

Klik op de ruimtes in de interactieve plattegrond voor meer informatie.

Stemming de Stilte foto Hans Gerritsen 3

Stemming, de Stilte. Foto: Hans Gerritsen

Culturele events

Ieder optreden, concert, voorstelling of expositie verdient een mooi podium. Geen passender podium voor activiteiten die aansluiten bij het indrukwekkende monument dan de Grote Kerk Breda. Trakteer jouw publiek op een topmonument.

Huur de kerk

Foto: Ben van Oosterbosch 

Zakelijke events

Met een zakelijke bijeenkomst in de Grote Kerk Breda, hét icoon van Breda, maak je meteen indruk. Dat zie je in de opkomst, dat voel je aan de sfeer. En dat hoor je later terug van jouw relaties. De kerk biedt alle kansen om een event extra memorabel te maken.
 

Conscious chic liselore stap liselorestap weddings 37

Trouwen

Sierlijke ornamenten en elegante bogen. Elke steen in de Grote Kerk Breda is gelegd met grootse bedoelingen. Op deze plek komen dromen tot leven. Een groots decor voor de dag van jullie levens. Gedurende de ceremonie of het diner is de kerk gesloten voor publiek. 
 

Breda Grote of Onze Lieve Vrouwekerk foto Arjan Bronkhorst 13

Foto: Arjan Bronkhorst

Afscheid

Verstilling, tijd voor reflectie. Wanneer je afscheid van iemand neemt, is daar vaak behoefte aan. In de Grote Kerk Breda is daar alle ruimte voor. Gedurende het afscheid is de kerk gesloten voor publiek. 

Ik ben geïnteresseerd

Ik ontvang graag meer informatie.

Adres