Vandaag open tot 14 uur
Momenteel gesloten
Tickets

Yo Soy, BRIK festival

Voorstelling

YO SOY foto1
Za 22 jun – Zo 23 jun
Tickets

Van woensdag 19 t/m zondag 23 juni 2024 vindt de 8e editie van het BRIK festival plaats, een internationaal festival speciaal voor kinderen dat ontstaan is uit het Bredase dansgezelschap De Stilte. In de Grote Kerk Breda beleven jonge bezoekers (3 - 9 jaar) de indrukwekkende voorstelling Yo Soy.

Ik ben. Ben ik anders? En, hoe weet ik dat? Zijn we allemaal hetzelfde? Of zijn we allemaal verschillend? Hoeveel hetzelfde of verschillend kunnen we zijn? 

Teatro al Vacìo toont met hun spel de vrijheid van ‘zijn door te zijn’. Zonder een woord te spreken en ondersteund door beeld en beweging. Zoekende in een wereld waar geaccepteerd worden uitdagend kan zijn. Want wie ben jezelf? Bij welke groep hoor je en waarin onderscheidt deze groep zich weer van anderen? 

Deze actuele worsteling is in de huidige maatschappij zo zichtbaar in vele lagen en leeftijden. Dit theaterduo verkent genderidentiteit, zelfherkenning, ideeën en keuzevrijheid in deze voorstelling.

IMG 5612

Yo Soy, Teatro al Vacìo (AR/MX)

Regie: Adrián Hernández, José Agüero en Bruno Cappagli

Toneelcreatie: Adrián Hernández en José Agüero

Geluidsontwerp: Eblen Macari

Licht- en kostuumontwerp: Mauricio Ascencio

Duur: 45 minuten

Yo soy 18 scaled

De voorstellingen vinden plaats op:

  • Zaterdag 22 juni om 19 uur
  • Zondag 23 juni om 11 en 13 uur

Entree: 5 / 10 / 15 euro

Route en parkeren
Kom je met de trein? De Grote Kerk Breda bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf station Breda. Ook met de bus is de kerk goed bereikbaar, vanaf de bushaltes Karnemelkstraat of Vlaszak loop je in enkele minuten naar ons toe.

Kom je met de fiets of brommer? Parkeer dan in één van de gratis fietsenstallingen. Verkeerd gestalde fietsen worden regelmatig geruimd door de gemeente.

Kom je met de auto? Parkeergarages De Prins en De Barones liggen het dichtst bij de Grote Kerk Breda. Klik hier voor algemene informatie over parkeren in Breda.