Vandaag open tot 14 uur
Momenteel gesloten
Tickets

Concert Breda Jazz Festival

Voorstelling

Gospelconcert Breda Jazz Festival
Zo 12 mei – Zo 12 mei
Tickets

Het gospelconcert is al sinds het eerste Breda Jazz Festival een vast onderdeel van het programma. Vanaf 1971 is de Grote Kerk Breda het toneel van dit concert, dat van oecumenische dienst is uitgegroeid tot een concert vol emotie dat ieder jaar grote indruk maakt op de vele bezoekers. Een concert waar je in alle opzichten vroeg bij moet zijn!

Tijdens deze editie heeft het Breda Jazz Festival alle registers opengetrokken; het Elijah Gospel Choir zingt samen met Denise Gordon. Denise kwam al eerder naar Breda en we zijn er trots op haar opnieuw te mogen verwelkomen. Ook Johnny Boston en zijn Jazzuits zijn te horen. Voor wie vaker naar ons gospelconcert komt is ook dat geen onbekende. Het belooft een heel bijzondere editie te worden.

Van 10.30 tot 11.45 uur kunt u in de kerk genieten van het Gospelconcert – let op: het concert is alleen toegankelijk met ticket.

Route en parkeren
Kom je met de trein? De Grote Kerk Breda bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf station Breda. Ook met de bus is de kerk goed bereikbaar, vanaf de bushaltes Karnemelkstraat of Vlaszak loop je in enkele minuten naar ons toe.

Kom je met de fiets of brommer? Parkeer dan in één van de gratis fietsenstallingen. Verkeerd gestalde fietsen worden regelmatig geruimd door de gemeente.

Kom je met de auto? Parkeergarages De Prins en De Barones liggen het dichtst bij de Grote Kerk Breda. Klik hier voor algemene informatie over parkeren in Breda.