Vandaag open tot 14 uur
Momenteel gesloten
Tickets
Grote Kerk Breda foto Ruben Klink

Foto: Ruben Klink

Als organisatie kun je de Grote Kerk Breda op verschillende manieren steunen. Zo wordt jouw bedrijf onderdeel van dit icoon in de stad. 

Steunen is ook nog eens aantrekkelijk. Door de culturele ANBI-status van de kerk is een zakelijke gift voor 125% of 150% aftrekbaar van de belasting. Bedrijven kunnen giften zonder drempel aftrekken van hun winst. Voor bedrijven die inkomstenbelasting betalen is de zakelijke gift voor 125% aftrekbaar en voor bedrijven die vennootschapsbelasting betalen zelfs voor 150%. Klik hier voor meer informatie op de voorlichtingspagina van de rijksoverheid. 

De Grote Kerk Breda is niet weg te denken uit de stad. Veel Bredanaars voelen zich pas thuis als ze de toren van de kerk zien. Deze plek vertelt de verhalen van Breda en van Nederland – van toen, nu en de toekomst. Restauratie en instandhouding van het rijksmonument koppelen we aan eigentijdse programmering. In alles wat we doen staan impact, kwaliteit, inclusie, innovatie en duurzaam ondernemen centraal. In verbinding met uw organisatie en dankzij uw steun realiseert de Stichting Grote of Onze Lieve Vrouwekerk te Breda een duurzame toekomst voor de stad en de Grote Kerk Breda. U bent onmisbaar voor ons, zeker in deze tijd.

GKB foto Rob van Esch 4

Foto: Rob van Esch

Gilde

Vrienden en bedrijven met hart voor de Grote Kerk Breda netwerken bij het Gilde.

Vanaf €250,- per jaar

Breda Grote of Onze Lieve Vrouwekerk foto Arjan Bronkhorst 7

Genootschap van de Grote Kerk Breda

Een mooi gebaar aan de stad en de kerk door bedrijven en Bredanaars.

€1.750,- per jaar

Kooromgang Grote Kerk Breda

Steun het restauratieplan

U kunt uw bedrijf of merknaam verbinden aan concrete onderdelen van het restauratieplan.

Eenmalige donatie

Zij gingen je voor:

20230701 Grote Kerk Breda 13 PHOTED Vivian Pols

Vivian Pols. Foto: Edwin Wiekens

Vivian Pols – Ricoh Document Center

‘Ik ben Vriend en Ricoh Document Center is Gildelid van de Grote Kerk Breda omdat ik graag een persoonlijke en zakelijke bijdrage wil leveren aan het boegbeeld van onze stad en omdat ik me daarnaast betrokken voel als inwoner bij het voortbestaan van de kerk’